Aslanapa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

• 16 Temmuz 2019
  • Aslanapa’da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri için yorumlar kapalı
  • 615 kez görüntülendi.

15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Programı, Merkez Camii avlusunda resim sergisinin açılışı, anı defterinin konulması ve ilçe sınırları içinde yer alan şehitliklerin ilçe protokolünce ziyaret edilmesi ile başladı. Müftülük Camiinde kılınan akşam namazından sonra Cumhuriyet Meydanına kadar mehteran takımı eşliğinde halk yürüyüşü yapıldı.  Program; mehteran gösterisi yapılması, tüm şehitlerimiz adına Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması, Kuran-ı Kerim tilaveti, İlçe Belediye Başkanımız Gökhan GÜREL ve Kaymakamımız Şeref GÜLYER ‘in konuşmaları, şiirlerin okunması, sinevizyon gösterileri ve Mehteran ile devam etti. İlçe Müftüsü İsmail KUTLU tarafından Şehitlerimiz Adına Hatim Duası yapılmasının ardından tüm camilerimizde selaların okunması ile  15 Temmuz Demokrasi Ve Milli Birlik Günü Programı sona erdi.