Türkiye Belediyeler Birliğinden Belediyemize Araç Desteği

• 24 Mayıs 2018
  • Türkiye Belediyeler Birliğinden Belediyemize Araç Desteği için yorumlar kapalı

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından  Belediyemize bir adet 2018 Model Ford Cargo Kamyon hibe edilmiştir.  Kamyonun, belediyemiz ve  ilçemiz hizmetlerinde kullanılacağını ifade eden Belediye Başkanımız Asaf AKAR , Aslanapa için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını ifade etti.  TBB tarafından hibe edilen araç hakkında değerlendirmelerde bulunan  Başkanımız Asaf AKAR  “Aslanapa Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günlerden itibaren halka daha iyi, daha hızlı, ve daha verimli bir hizmet sunabilmek amacıyla araç ve ekipmanlarımızı yenileme çalışmalarımız sürdürüyoruz.. Bu aracımızda Türkiye Belediyeler Birliği’nden  talebimiz üzerine Hibe olarak gönderilmiştir. Bu aracın bizlere ulaştırılmasında, hibe edilmesinde emeği olan ,Cumhurbaşkanımız Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’a teşekkür ediyorum. Bu aracında Belediyemize ve tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.