VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN ASLANAPA BELEDİYESİNE ZİYARET

• 24 Eylül 2016
  • VALİ AHMET HAMDİ NAYİR’DEN ASLANAPA BELEDİYESİNE ZİYARET için yorumlar kapalı

Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir, değerlendirme toplantılarının yanı sıra ilçeleri de tanımak amacıyla başladığı ziyaretlerine Aslanapa ilçesiyle devam etti.Vali Ahmet Hamdi Nayir kaymakamlık ziyaretinin ardından Aslanapa’daki vatandaşların istek ve arzularını dinledi.

Vali Nayir’in Aslanapa ziyareti Belediyemiz ile devam etti. Vali Ahmet Hamdi Nayir Aslanapa Belediye Başkan vekili Halil Ocak’tan yapımı devam eden ve tamamlanan projeler hakkında bilgiler aldı.

“TEK BAŞINIZA KALMAYIN, YAKIN İRTİBAT KURUN”

Ziyarette konuşan Vali Ahmet Hamdi Nayir, “İlçelerimizde belediyelerimiz ile kaymakamlıklarımız iş birliği ve uyum içerisinde hareket etmeli. Mutlaka bir koordinasyon olsun. Tek başınıza kalmayın, yerel yöneticilerle iş birliği içerisinde olun. Yapacağınız işlerde onları da yanınıza alın. Merkezi idareler; yerel yönetimlerle, üniversitelerle, sivil toplum kuruluşları, borsalar ve odalarla yakın irtibat sağlasınlar. Siz halkın temsilcisi olmanız hasebiyle yapacakları işlerde sizi yanlarında gördükleri zaman halkı da kolay yanlarına alırlar. Dolayısıyla daha güzel, daha başarılı hizmetler hayata geçirilir. Yapacağımız işlerin halk nezdindeki anlatımını da daha kolay yaparız” dedi.

Aslanapa Belediye Başkan vekili Halil Ocak,Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir’e Belediyemize ziyaretlerinden dolayı kahve fincan takımı hediye etti.