Kütahya’da Piyade Çavuş Ramazan Yel’in Cenazesi Defnedildi

• 10 Aralık 2014
  • Kütahya’da Piyade Çavuş Ramazan Yel’in Cenazesi Defnedildi için yorumlar kapalı

Şanlıurfa’da 3 askerin hayatını kaybetmesi- Piyade Çavuş Ramazan Yel’in cenazesi, Kütahya’nın Aslanapa Nuhoren köyünde  defnedildi Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde hayatını kaybeden askerlerden Piyade Çavuş Ramazan Yel’in cenazesi, memleketi Kütahya’da toprağa verildi.Yel’in cenazesi, Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morgundan alınarak, Aslanapa ilçesine bağlı Nuhören köyüne getirildi.Türk bayrağına sarılı cenaze, askerlerin omuzunda köy meydanına kondu. Kütahya Müftüsü Hacı Yusuf Gül’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Yel’in cenazesi, askeri kortej yürüyüşüyle götürüldüğü köy mezarlığında defnedildi.Cenaze törenine, Yel’in ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Şerif Yılmaz, AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Hava Er Tugay ve Garnizon Komutanı Celal Başoğlu, Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İl Emniyet Müdürü Mehmet Gülnaz, AK Parti Kütahya İl Başkanı İshak Gazel ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Piyade Çavuş Ramazan Yel’in Cenazesi Defnedildi paylaşan: sondakika