• 25 Nisan 2016
  • İlçemizde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. Yılı Kutlama Etkinlikleri için yorumlar kapalı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 96. yılı kutlama etkinlikleri; İlçemiz Ortaokulu öğrencilerinin öğretmenleri ile birlikte Belediye Başkanımız Sayın Asaf AKAR’ı makamında ziyaret etmeleri ile başladı. Belediye Başkanımız görevini Sevde DÖNMEZ ,Süleyman GENÇTÜRK ve Metin YEDEKÇİ devretti.

Etkinlikler, Belediyemiz Kültür Evin’de kutlama programı ile devam edildi.

Kutlama programına İlçemiz Kaymakamı Sayın Engin TOK, Garnizon Komutanımız Asb.Kd.Başçavuş Sayın Bilal DÜZ , Belediye Başkanımız Sayın Asaf AKAR, Kamu Kurum ve Kuruluşların Daire Amirleri ve vatandaşlarımızın katılımı ile gerekleştirildi.

Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması, öğrencilerin şiir okuması ve gösterileri ile yarışmaların yapılması ile devam edilerek, dereceye giren öğrencilere protokolün ödüllerini vermesi ile sona erdi.