• 20 Mart 2017
  • İlçemizde 18 Mart Şehitler Günü Anısına ve Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümü nedeniyle Anma Töreni Düzenlendi. için yorumlar kapalı

İlçemizde 18 Mart Şehitler Günü Anısına ve Çanakkale Zaferinin 102. Yıl İlçemizde 18 Mart Şehitler Günü Anısına ve Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümü nedeniyle Anma Töreni Düzenlendidönümü nedeniyle Anma Töreni Düzenlendi.
Büyük bir imanın, muazzam bir azmin ve sarsılmaz bir kararlılığın timsali olan Çanakkale Zaferinin 102. Yıl Dönümünü kutlarken bu uğurda canlarını vermiş Aziz Şehitlerimizin mukaddes hatıraları önünde saygı ile eğiliyoruz.
Şehitler Günü ve Şanlı Zaferlerle dolu Türk Tarihinde ayrı bir yeri olan 18 Mart 1915’de yaşanan Çanakkale Zaferinin 102. Yıldönümü nedeniyle, 18 Mart 2017 Tarihinde saat 10:00’da yapılan Çelenk Sunma töreninden sonra, öğle namazı öncesinde Şehitlerimiz için mevlid-i şerif okutulmuş, namaz sonrasında İlçemiz merkezindeki mezarlıkta bulunan Şehit Jandarma Er Süleyman TURAN’ın kabri topluca ziyaret edildi.
20 Mart Pazartesi günü Aslanapa Belediye Düğün Salonunda Anma Proğramı gerçekleştirildi.
TÜM ŞEHİTLERİMİZİN RUHLARI ŞAD OLSUN.