İlçemizde 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri

• 16 Temmuz 2017
  • İlçemizde 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri için yorumlar kapalı
  • 758 kez görüntülendi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Haftası Kapsamında Şehit Süleyman Turan’ın Kabri ,Aslanapa Kaymakamımız Sayın Emin Kaymak,Belediye Başkanımız Sayın Asaf Akar ve İdare Amirleri Tarafından Ziyaret Edildi.
Aslanapa Cumhuriyet Meydanında, 15 TEMMUZ FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI.15 Temmuz Şehitleri Anma,Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Cuma Günü, Camilerimizde Şehitlerimizin Ruhuna Mevlüt Okutuldu.Aslanapa Belediyesimiz Tarafından 1500 Kişiye Pilav İkramı Yapıldı. İlçemizde 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri,kapsamında Akşam Namazı Müteakip Mehteram Eşliğinde Müftülük Camiinden Çıkan Kortej Cumhuriyet Meydanına Geldi.Akabinde Türk Kızılayı Aslanapa Şubesi Tarafından Etli Pilav ve Lokma Tatlısı İkram Edildi.Şiirler ve Slayt Gösterileri İle Devam Eden Etkinlik Okunan Dualar ve Kuran Tilavetiyle Sona Erdi.4 Camimizden 00:13’te Selalar Verildi…

Belediye Başkanımız Asaf Akar, “15 Temmuz’u unutmadık, unutmayacağız’’ vurgusuyla bir mesaj yayınladı.
Başkan Akar, ’’Bundan tam bir yıl önce, bir demokrasi zaferi, tarihte görülmemiş bir kahramanlık öyküsü yazıldı. Öyle bir öykü ki, tankın önüne bedenini atanların yazdığı, yüce Türk milletinin ikinci Kurtuluş Savaşı’ydı. Ülkeyi bölmek, parçalamak, yok etmek isteyen içeride ve dışarıdaki hain emellere, bir toplum canı pahasına unutulmaz bir ders verdi. 15 Temmuz, 249 demokrasi şehidi, onlarca gazilerimizle ve bombalanan Türkiye Büyük Millet Meclisi, felaketin eşiğinden dönen bu toplumun onur nişanı olarak tarih sayfalarında yerini aldı. Dik duruşuyla ülkeyi karanlıkların eşiğinden çıkartıp aydınlık bir Türkiye Cumhuriyeti’nin mevcudiyetini sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyaya örnek cesareti bizlere de örnek olacaktır’’ dedi.

Aslanapa Belediyesi Başkanımız Sayın Asaf Akar'ın konuşması

Mehteran Gösterisi

Aslanapa Ajansı paylaştı: 15 Temmuz 2017 Cumartesi

15 Temmuz EtkinlikleriDaha Fazlası İçin Sayfamızı ve Videoyu Beğenebilirsiniz.https://www.facebook.com/AslanapaAjansi