İFTAR SOFRALARIMIZDA HALKIMIZLA BERABERİZ (YALNIZSARAY MAHALLESİNDEYİZ)

• 03 Temmuz 2015
  • İFTAR SOFRALARIMIZDA HALKIMIZLA BERABERİZ (YALNIZSARAY MAHALLESİNDEYİZ) için yorumlar kapalı

Aslanapa Belediyemizin Ramazanın manevi coşkusunu mahalle sakinleri ile paylaşmak için düzenlediği mahalle iftarları devam ediyor. Komşuları bir araya getiren, dostlukları arttıran mahalle iftarları Yalnızsaray Mahallemizde de iftar sofrası kurularak vatandaşlarımız ile beraber oldu. Belediye Başkanımız Sayın Asaf AKAR ,Yalnızsaray Mahallemiz’de yapılan iftar programına katılarak iftar coşkusunu vatandaşlarımızla beraber yaşadı. Başkanımız iftar masalarını tek tek gezerek vatandaşlarımızla sohbet etti. Vatandaşlarımızın istek ve taleplerini dinleyen Başkanımız, İftar programımıza yoğun bir şekilde katılım gösteren mahalle halkımıza teşekkür ediyorum dedi.