Belediye Başkanımız Asaf AKAR’ın Kadir Gecesi Mesajı

• 01 Temmuz 2016
  • Belediye Başkanımız Asaf AKAR’ın Kadir Gecesi Mesajı için yorumlar kapalı

Asaf AKAR BAŞKAN Başkanımız vermiş olduğu mesajında şu görüşlere yer verdi; Başı rahmet ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş ayı olan mübarek Ramazanayında, bin aydan daha kıymetli olan Kadir Gecesi’ni  idrak ediyoruz. İslam âlemi için gecelerin en feyizlisi ve en bereketlisi olan Kadir Gecesi’nin rahmet ve bereketinden yararlanmayı rabbim bizlere nasip etsin. Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı kabul etsin. Birlik, beraberlik ve kardeşlik sofralarında buluştuğumuz Ramazan-ı Şerif’in son günlerine yaklaşırken, Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzurunu, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın sevincini yaşıyoruz. Kadir Gecesi’ni anlamanın, ihya etmenin, değerlendirmenin yolu, Kuran-ı Kerim’in yüce mesajını anlamaktan geçer. Rabbim bu gecede yapacağımız dualarımızı, İslam âleminde akan kan ve gözyaşlarının dinmesine ve insanlığın hidayetine vesile kılsın. Bu mübarek ayın ve Kadir Gecesinin bereketi ve rahmeti tüm hemşerilerimizin İslam âleminin üzerine olsun. Sizleri muhabbet ve hürmetlerimle selamlıyorum şeklinde ifade etti.