BAŞKANIMIZ ASAF AKAR’IN TİMEPRESS DERGİSİNE SÖYLEYİŞİ

• 22 Aralık 2016
  • BAŞKANIMIZ ASAF AKAR’IN TİMEPRESS DERGİSİNE SÖYLEYİŞİ için yorumlar kapalı

BELEDİYE BAŞKANIMIZ ASAF AKAR’ın KALEMİNDEN….

Son zamanlarda yaşanan terör ve ihanet girişimlerinden dolayı üzgünüm.Nasıl olurda masum insanların canına malına kastedilebilir?Hepimiz etten kemikten değilmiyiz!Kim hor görülüyor bu topraklarda Allah aşkına…Hükümetimiz  layıkıyla çalışıyor,layıkıyla görevini yerine getiriyor çok şükür.Bizler gücümüzü vicdanımızdan alıyoruz.Yapılan bu vicdansızlığı Allah’a havale ediyorum.Bizler dava insanıyız .Cumhurbaşkanımızın yaktığı Demokrasi ve Diriliş meşalesini daima hür ve adaletli bir şekilde taşıyacağız.Bizler bir hamur ile yoğrulduk.Ankara’da, İzmir’de, İstanbul’da,Gaziantep’te yani doğusuyla  batısıyla egesiyle bu vatan bizim, hepimizin.Görevimden hiç bir vakit şaşmadım.

Aslanapa Belediyesi olarak Devletimizin ve Bayrağımızın gölgesinde nice başarılı çalışmalara imza atacağız….