Aslanapa’da Sıcak Asfaltlama Çalışmaları

• 24 Eylül 2019
  • 236 kez görüntülendi.

İlçe merkezinde başlatılan sıcak asfaltlama çalışmalarını başından beri yerinde inceleyen Belediye Başkanımız Gökhan GÜREL yaptığı açıklamada; ”İlçemiz Hürriyet Mahallesi Altıntaş Caddesinde, Cumhuriyet Mahallesi Kütahya Caddesi ve Ören Caddesinde sıcak asfaltlama çalışmalarına başladık. Çalışmalarımızda hava şartları müsaade ettiği sürece devam edilecektir. Yapılan çalışmalarımızda, ilçemiz şehir içi trafik yolu sorununu çözerek, ulaşımı rahatlatmış olacağız. Yaptığımız çalışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen başta Kütahya Belediye Başkanımız Sayın Prof.Dr. Alim IŞIK Başkanımıza, Kütahya Belediyesi Başkan Yardımcılarımıza ve Müdürlerimize ayrıca emeği geçen çalışma ekiplerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.