ASLANAPA PAZARI BEREKET DUASIYLA MESAİYE BAŞLIYOR

• 30 Mayıs 2017
  • ASLANAPA PAZARI BEREKET DUASIYLA MESAİYE BAŞLIYOR için yorumlar kapalı

İlçemiz esnafları ve pazarcı esnafları,Aslanapa Belediyesi tarafından okutulan ‘pazar ve bereket duası’ ile mesaiye başlıyor. Aslanapa’lı esnaflar ve vatandaşlar,  belediye tarafından yapılan bereket duasıyla alışverişlerine başlıyor. Belediyemiz, hoparlörlerinden yapılan duaya pazar yerindeki pazarcılar, alışverişe gelen müşteriler ile birlikte duaya eşlik ediyor. Kimisi oturduğu yerden, kimisi yürürken dua ederek, pazarcılara günün bereket getirmesini diliyor. Esnaf ve vatandaşlar, kazançların, mahsullerin bereketli, helalinden bol kazançlı olması için yapılan duaya hep birlikte el açıp  ‘amin’ diyor.İlçemizin Pazar Günü kurulan pazarı, esnaflarımız ve vatandaşlarımız yapılan duanın ardından ‘bismillah’ diyerek ticaretine başlıyor. Esnaf ve vatandaşlarımız bu konuda çok duyarlı.

Aslanapa Pazar Duası (Beğen ve Paylaş (y) )Daha fazlası için ; fb.com/aslanapa

Aslanapa Ajansı paylaştı: 15 Mart 2015 Pazar