ASLANAPA BELEDİYESİNDEN ESNAFA ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİNİN MUAYENE UYARASI

• 03 Ocak 2018
  • ASLANAPA BELEDİYESİNDEN ESNAFA ÖLÇÜ VE TARTI ALETLERİNİN MUAYENE UYARASI için yorumlar kapalı

Ölçü Aletlerinin 2018 yılı Periyodik muayenelerinin  yapımı için, beyanname kabulüne 02.01.2018 günü başlayıp    28 .02.2018 mesai saati bitiminde son erecektir. Resmi Daireler ,  İktisadi ve Devlet  Teşekkülleri,  Askeri Birlikler, Fabrika ve Şirketler, İmalathaneler, Tacir ve  bilumum esnafın  sahibi bulundukları her türlü Ölçü ve Tartı Aletlerinin cins,  evsaf  ve miktarlarını bildiren birer  beyanname ile 28 .02.2018 Çarşamba günü mesai bitimine kadar beyanname verilmesi gerekmektedir.

Müracaatın süresini geçiren veya beyanname vermeyenler ölçüler kanunu gereğince  işlem yapılacağı önemle duyurulur…