Aslanapa Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı

• 30 Mart 2017
  • Aslanapa Belediyesi Kandil Simidi Dağıttı için yorumlar kapalı

Aslanapa Belediyesi,Regaip kandili nedeniyle  ilçe merkezi ve köylerinde bulunan Camilerimizde, KANDİL SİMİTİ dağıttı. Sadece gelenektir. Amaç, etrafındaki yakın, komşu, aç ve açıkta kalanlara ikram yapmaktır. Bu davranışın bugüne uzantısı da ‘Kandil Simitleri’dir. Alıp çayla beraber yemek için değil, sokaktaki insanlara dağıtmak için olduğu unutulmamalıdır. Aldığımız kandil simitlerini yalnızca kendimiz yemeyelim, arkadaşlarımıza, komşularımıza, akrabalarımıza ikram edelim, paylaşalım güzelliğimiz artsın. Belediye Başkanımız sayın Asaf AKAR;Tüm vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin, Regaip Kandilini tebrik ediyorum.Birlik ve beraberlik içerisinde nice kandillere kavuşmayı Rabbimden niyaz ediyorum dedi…..