Aslanapa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası Çay Ocağı İhale İlanı

• 04 Aralık 2018
  • Aslanapa Belediyesi Canlı Hayvan Pazarı ve Borsası Çay Ocağı İhale İlanı için yorumlar kapalı
  • 999 kez görüntülendi.

ASLANAPA  BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

1. Mülkiyeti Belediyemize ait olan İlçemiz Cumhuriyet Mahallesi Orman Sokak No:32’de bulunan Belediye Canlı Hayvan Pazarı ve Borsasındaki Çay Ocağı 3 yıllığına kiraya verilecektir.
2. İhaleye ait İdari Şartname Aslanapa Belediye Başkanlığından mesai saatleri içerisinde 50,00 TL bedel karşılığında alınacaktır.
3. İhale Aslanapa Belediyesi Encümeni huzurunda 24 Aralık 2018 Pazartesi günü saat 14:00’de 2886 sayılı Yasanın 45 ve 46 ncı maddelerine göre Açık Teklif Arttırma Usulü ile yapılacaktır.
4. Kiralama ihalesi yapılacak olan Çay Ocağının 1 aylık kirasının muammel bedeli 100,00 TL, 1 yıllık kirasının muammel bedeli 1.200,00 TL olup, Geçici Teminat tutarı 36,00 TL’dır.
5. İhaleye katılmak isteyenler;
a) Müracaat dilekçesi,
b) Nüfus Cüzdanı fotokopisi ve Nüfus Müdürlüğünden alınan adres kayıt bilgisi ,
c) Geçmiş dönemlere ait Belediyemize Su, Emlak, Kira, İş Makinası vb. gibi borcu olmadığına dair belge,
d) Geçici teminat belgesi ile 24 Aralık 2018 Pazartesi İhale saatine kadar müracaat ederek, Komisyon Başkanlığından alınacak Yeterlilik Belgesini Komisyon Başkanlığına vermeleri şarttır.
6. Encümen ihaleyi yapıp yapmamakta ve dilediğine yapmakta serbesttir.03.12.2018