ASLANAPA’DA 5 KM’LİK SICAK ASFALT HİZMETE GİRDİ

• 14 Ekim 2016
  • ASLANAPA’DA 5 KM’LİK SICAK ASFALT HİZMETE GİRDİ için yorumlar kapalı

Aslanapa Belediyesi ilçe merkezinde başlatılan asfaltlama çalışması  Tamamlandı. Çalışmaları başından beri yerinde inceleyen Aslanapa Belediye Başkanımız sayın Asaf AKAR yaptığı açıklamada, ilçe merkezindeki Cumhuriyet Mahallesi,Kütahya Caddesi ve İlçe giriş ve  çıkış kavşaklarındaki 5 km lik asfaltlama çalışmaları ulaşıma açıldı.Yaptığımız çalışmalarda bizlerden desteklerini esirgemeyen,Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanımıza, Kütahya Valimize, Kütahya Milletvekillerimize Kara yolları Bölge Müdürümüz Mehmet yazıcıoğlu’na ve tüm çalışanlara teşekkür ediyorum. Yapılan sıcak asfaltlama çalışmalarıyla uzun süre Aslanapa’ın çevre ve şehir içi yol sorununu çözmüş, ulaşımı rahatlatmış olacağız’ dedi.