Ankara’dan Aslanapa’ya müjdeli Haber

• 30 Mart 2015
  • Ankara’dan Aslanapa’ya müjdeli Haber için yorumlar kapalı

Belediye Başkanımız Asaf AKAR, Ankara’ya yaptığı ziyaretlerden müjdeli haberlerle gelerek, Makamında Adalet ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanı Ahmet ŞAHAN, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ramazan ÇAKIR, Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Abdullah YILMAZ, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ömer ESEN,  S.S. Aslanapa Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Osman AYDIN, Aslanapa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil İbrahim ERSES, S.S. Aslanapa Sulama Kooperatifi Başkanı Veli AKINCI ve Belediye Meclis Üyeleri ile biraraya gelerek İlçemizde yapılması planlanan BEŞ HEKİMLİK Aile Sağlık Merkezi Hizmet Binası yeri hakkında istişare toplantısı yaparak  müjdeli haberi verdi.

Belediye Başkanımız Sayın Asaf AKAR  Sağlık Bakanımız Sayın Mehmet MÜEZZİNOĞLU’na,  Kütahya Milletvekilimiz ve KİT Komisyonu Başkanı Sayın Hasan Fehmi KİNAY’a, Kütahya Milletvekilimiz Sayın Dr.Soner AKSOY’a, Kütahya Milletvekilimiz Sayın Prof.Dr. Vural KAVUNCU’ya İlçemizde yapılması planlanan BEŞ HEKİMLİK Aile Sağlık Merkezi Hizmet Binasını 2015 yılı yatırım programına aldırmalarından dolayı teşekkür etti.