8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN

• 08 Mart 2017
  • 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN için yorumlar kapalı

Belediye Başkanımız Sayın Asaf AKAR, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün, tüm dünya kadınlarının kutladığı uluslararası bir gün olma özelliği taşıdığını belirtti.
Türk kadınının, karşılaştığı bütün zorluklarda sorumluluk alarak hayatın her aşamasında aktif görevler de bulunduğunu aktaran Belediye Başkanımız,Asaf AKAR şu ifadeleri kullandı:
“Milli Mücadele döneminde ve en son 15 Temmuz Darbe Girişimi’nde sergilediği özverili, fedakar ve vatansever davranışıyla kahramanlığın en güzel örneğini ortaya koymuştur. 8 Mart varlıklarıyla, fedakarlığı, kahramanlığı temsil eden, sonsuz sevgi ve merhametin temsili kadınlarımızın gurur günüdür.”
Başkanımız, kadınların her türlü takdiri hak ettiğininin altını çizerek, “Unutulmamalıdır ki toplumu geleceğe taşıyan kadınlardır. Yürekleri sevgi dolu başta şehit ve gazi anneleri ve eşleri olmak üzere ülkemizdeki bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlar, sağlıklı, huzurlu ve başarılı günler dilerim” …