15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ

• 15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ için yorumlar kapalı
  • 671 kez görüntülendi.

15 TEMMUZ’U UNUTMADIK, UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ

Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) 15 Temmuz hain kalkışmasının 2. yıldönümünde Aslanapa tek yürek oldu. Genciyle yaşlısıyla meydanı dolduran vatandaşlar saygı duruşunda bulundu, hep bir ağızdan coşkuyla İstiklal Marşını okudu.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde Aslanapa Belediyesi ve Aslanapa Kaymakamlığı tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirildi.

Programda hemşehrilerine hitap eden Belediye Başkanımız Asaf AKAR; Bundan tam 2 yıl önce vatanına, devletine uzanan hain eli görerek, hiçbir işaret beklemeden, tıpkı şu an da olduğu gibi bu meydana akın eden ve ihanete dur diyen aziz hemşehrilerim, hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. 2.sini yad edeceğimiz 15 Temmuz Milli Birlik ve Demokrasi Günü buluşmamıza hepiniz hoş geldiniz, dedi.

Sözlerine, kıymetli hemşehrilerim konuşmamın en başında ALLAHU EKBER! Nidalarıyla, 15 Temmuz gecesinin karanlığında, vatanı için şehadete koşarak giden, aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum diyerek devam eden Belediye Başkanımız Asaf AKAR;Tedavisi devam eden gazilerimize de Rabbimden şifalar diliyorum, ifadelerini kullandı.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma programı kapsamında Cumhuriyet Meydanında düzenlenen etkinliklere katılan Vatandaşlarımıza çeşitli ikramlarda bulunuldu.Protokol konuşmaları sonrası,Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Mehteran takımının gösterisiyle devam etti.Darbe girişiminin gerçekleştirildiği gece saat 00.13’te tüm il ve ilçelerde olduğu gibi Aslanapa’da da sela okundu.Tüm şehitler için İlçe Müftümüz tarafından dua yapıldı.